Produktregister for Gridsvåg Båt og Motor AS

Endret: 29.03.2007  

Viskom lager dynamisk nettløsning for Gridsvåg Båt og Motor AS


Viskom ferdigstiller i disse dager en ny nettløsning for Gridsvåg Båt og Motor AS. Nettløsning skal informere og profilere Gridsvåg Båt og Motor AS for salg av nye og brukte båter samt båtmotorer.

 

Gridsvåg tar som de første i bruk WisWeb produkt, som er en modul i WisWeb. Produkteregisteret inneholder alle opplysninger om båtene med kobling til video, produktark og aktuelle lenker. Produktregisteret kan brukes til alle typer produkter. Man får en fin oversikt og kan koble all informasjon til produktet. Produktregisteret kan utvides til å dekke e-handel.

Video

Viskom har utviklet en ny videoavspiller i flash. Dette gjør at videovisning får fin fokus og åpner hurtig.
Se løsningen her (trykk på video i øverste hjørne).

Vi tilbyr i den forbindelse andre kunder å benytte vår videoavspiller. Få flere opplysninger her

 

Logo GridsvaagOm Gridvåg

Gridsvåg båt og motor AS ble etablert i 1992, og har bred erfaring innen båt og båtmotorer.
Vårt motto har helt siden starten vært: Service, Kvalitet, Fleksibilitet, Trygghet og Oppfølgning. Lars Gridsvåg er daglig leder av firmaet. Har lang erfaring med bakgrunn som reparatør før han startet firmaet. Firmaet har egen butikk/utsalg med godt utvalg av rekvisita og deler for båter. Firmaet har besøksadresse i Lesund i Aure kommune på Nord-Møre.
Firmaet flyttet inn i nye lokaler 2003, der det er god plass og en god havn.

 

 

viskom_logo_120widthOm Viskom

Viskom tilbyr vi løsninger som dekker de oppgaver og ønsker du måtte ha til en konkurransedyktig pris, og med en tilfredsstillende kvalitet.

Vi tilbyr og rettleder deg i de beste og mest økonomiske løsninger som til enhver tid finnes i markedet.

Viskom arbeider i hovedsak med den visuelle delen av en oppgave, og benytter markedets beste samarbeidspartnere for øvrige oppgaver.