Svanem AS

Endret: 28.11.2013  

Wis Tiltak

Odd Jarle

Wis Tiltak har rapporter lagt inn som standard tatt fra Attføringsbedriftene og ASVL. De kan endres og det kan lages nye rapporter tilpasses eget ønske.

Rapportene og skjemaene kan kobles sammen med de enkelte tiltak, slik at du får opp bare de aktuelle i de enkelte tiltak. Du kan også åpne hele oversikten, slik at du kan velge fra andre tiltak.

Det er lett å strukturerer selv, trenger ikke å ha leverandøren til å bygge opp skjemaene og tilgangsrettigheter for den enkelte leder.

Logo legges inn / endres på en plass slik at de kommer ut der du vil ha det i de enkelte skjema.

Vi har alle våre arbeidsledere til å bruke programmet til å skrive notater ved behov, som fungerer meget godt. Vi har en historie fra en tragisk ulykke, der en av våre deltakere tok livet av begge sine foreldre. Da var det godt å ha notatene, når vi forberedte oss til å vitne i rettsaken.

Uten WIS Tiltak vet ikke jeg hvordan jeg skulle ha klart Equass kravene ang sikkerhet ang personalopplysninger.

Jeg anbefaler Wis Tiltak på det sterkeste. Vi kan også anbefale dere til å se på Wis Web, med tanker på Equass sertifiseringen.

Vi i Svanem AS ble for ca 3 uker siden resertifisert. Vi fikk skryt av revisor for vårt dataopplegg ang. sikkerhet og enkelhet.

Svanem AS er en liten bedrift og er avhengig av at vi alle i lederstaben fungerer på en billig og enkel måte ang. data.

Vi har et styrevedtak om å ha datasikkerhet på plass slik at om vi får besøk fra Datatilsynet, skal vi ikke være redd for å ønske de velkommen til kontroll. Vi har derfor valgt en ekstern serverløsning fra ASP nor.

Odd Jarle Svanem
Daglig leder Svanem AS
Daglig leder i Arbeidskompetanse AS ( Vekstbedriftene i Sør Trøndelag)
Styreleder i ASVL Midt Norge.