WisWeb

Iris

På veien mot ny WisWeb har vi valgt å lage en løsning vi kaller Iris. Dette er en enkel løsning for å lese og gjøre enkle registreringer i WisWeb. Iris fungerer i alle nettlesere og på nettbrett/mobil.

Pålogging

Du finner Iris på adressen: wisweb.no/iris

Iris deler pålogging med WisWeb Intra (wisweb.no/intra) så hvis du logger inn på Intra er du også innlogget på Iris og omvendt. Og om du endrer passord på Intra gjelder det passordet også på Iris.

Og tilgangen er den samme som i Intra. Så hvis du i en modul ikke har tilgang til å legge inn nye data, vil du heller ikke ha tilgang til det i Iris.

Innhold

Det som ligger i Iris ligger også i Intra og endrer du ett sted, er det også endret på det andre stedet. Men Iris vil ha et begrenset innhold og begrensede funksjoner. Bare enkelte av de mest brukte modulene vil legges inn i Iris. Så hvis en funksjon mangler i Iris, må du bruke Intra.

Bruk

Iris er laget for å være enkelt og raskt og bruke. Det passer for brukere som primært skal lese, men det er også enkelt å gjøre registreringer i Iris. F.eks. en ny nyhet, kalenderoppføring, et avvik, en oppgave og lignende. I menyen ser du hvilke moduler som er tilgjengelige for deg.

Nedenfor ser du en video på 2-3 minutter som viser hvordan du bruker Iris.

Det aller meste fungerer likt på mobil, men det er noen småting som er litt ulikt.

På mobil anbefaler vi å legge en snarvei til Iris på hjemskjermen, slik at det blir enklere å starte opp.

Utrulling

Vi legger ut Iris for kunder på WisWeb Intra i løpet av juni 2017. Vi tar kontakt når det er klart for ditt nettsted.

Kostnader

Kunder som har WisWeb, kan fritt bruke Iris uten noe tillegg i prisen.

 

Hilsen WisWeb-teamet.